Realització

dimecres, 8 de desembre del 2010

Per tal de millorar el nostre blog, hem canviat el disseny de la pàgina i l'estructura d'aquest.
Amb aquest canvi el que intentem és cridar l'atenció dels visitants del blog, ja que creiem que això és un punt molt important alhora d'entrar a les pàgines web.
Les imatges, el disseny, etc. criden l'atenció de les persones, crean així ganes d'entrar al blog tot volent-ne saber més d'aquest. Fet que a nosaltres ens interessa molt, perquè el que volem és que aquest blog sigui una bona eina de treball per a tots els mestres que vulguin treballar la població de Santa Coloma de Farners.

11 comentaris:

figueresa ha dit...

L'ESLÒGAN: Creiem que l'eslògan podria ser una mica més representatiu.

LA REDACCIÓ: és entenedora i considerem que els mestres podran utilitzar aquesta informació per treballar aquesta localitat a l'escola.

EL CONTINGUT: pel que fa al contingut pensem que és adequat però creiem que estaria millor si poséssiu les pestanyes a dalt i no al costat perquè seria més fàcil accedir-hi.

OBJECTIUS: Estan molt bé!

DISSENY: ens agrada però criem que no és gaire reprsentatiu de la localitat. Potser podrieu posar alguna imatge de Santa Coloma no?


Per concloure, creiem que aquest blog respon a l'objectiu principal del treball: elaborar un bloc per posar a disposició de les escoles un conjunt d’activitats per treballar a primària els aspectes principals d’una localitat.

Marimurtra ha dit...

L'ESLÒGAN: Creiem que l'eslògan no defineix la localitat.

LA REDACCIÓ: el llenguatge és entenedor i clar. Facilita la lectura tant del professorat com de l’alumnat.

EL CONTINGUT: és adequat i molt específic. A més, està dividit en subapartats el fet que ajuda a la recerca d’informació. Les activitats estan molt bé!

OBJECTIUS: són molt específics.

DISSENY: és atractiu i elaborat. Ens agrada molt tot i que pensem que les pestanyes no es veuen massa.

En definitiva, el bloc s’adapta als objectius principals del mòdul.

Roser Boschdemont, Diana Cruz, Eva Garcia i Mª Àngels Gatius . ha dit...

Hola, som els saltencs!

Quan ens referim a l'eslògan creiem que no identifica el suficient a la localitat.

La redacció està ben estructurada, els recursos visuals són correctes.

El contingut pensem que és correcte tot i que les pestanyes: "futurs possibles" i "com és" els trobem un xic curts.

El disseny ens encanta tan com l'originalitat de l'entrada, com l'organització de les pestanyes.

Els objectius són clars i entenadors i l'objectiu general del bloc és l'adequat per treballar als nens de primària.

En conclusió pensem que esteu relitzant un bon treball.

UdG'11 ha dit...

ESLÒGAN
Podria ser una més significatiu ja que no representa gaire el poble de Santa Coloma de Farners.

REDACCIÓ
La informació és adient i entenedora per treballar aquesta localitat en una escola de primària, però tot i així, si es fes ús de llenguatge audiovisual (links, imatges, vídeos, etc.), facilitaria encara més la lectura.

CONTINGUT
És adequat però creiem que les pestanyes haurien d’estar ubicades a dalt de tot del bloc, ja que d’aquesta manera s’accedeix de manera més ràpida a la diferent informació.

OBJECTIUS
Són molt clars i entenedors.

DISSENY
El model que heu escollit és bonic, però pensem que no representa gaire Santa Coloma de Farners. No obstant, les imatges que heu escollit són significatives i ajuda per complementar la informació exposada.

CONCLUSIÓ
Esteu realitzant un molt bon treball i, alhora, el bloc és de gran utilitat per treballar-ho en una escola de primària.

Gemma Barrera, Joan Bover, Oriol Pérez i Laia Pujol ha dit...

Súria, un poble salat diu:

Disseny: La presentació és molt atractiva i original, ja que aquest bloc té un format un pèl diferent dels demès.

Continguts: Els continguts són actuals i fiables. Tot el que escriuen al bloc és veritat i s'ajusta als objectius del bloc.El contingut ens serveix per a situar-nos fàcilment en la geografia del territori català.

L’eslògan: L'eslògan és interessant perquè convida a entrar al bloc i conèixer més característiques i anècdotes d'aquesta població.

La redacció: El llenguatge és força fàcil i no hi han paraules tècniques que puguin dificultar el fet d'entendre el text del bloc.

Els objectius: Els objectius són molt complerts i, tots, en gran mesura, es compleixen en les diferents pestanyes del bloc.

En definitiva, el treball fet fins ara respon a l’objectiu general del treball i el nostre grup el veu molt apropiat per el seu objectiu.Totes les pestanyes i apartats del bloc treballen diferents coses de l'estudi de la població, les quals es poden adaptar en gran part per a fer nombroses activitats per a treballar a l'etapa de primària.

Pit RoiG ha dit...

Disseny: Ens agrada, està molt bé. Crida l'atenció del lector i el fet de no estar molt carregat és un punt positiu. Us aconsellem que complementeu la pàgina principal amb alguna foto del poble per tal de perfeccionar-ho.

Contingut: El continguts estan bé ja que s'adeqüen al que es demanava des de la universitat. Un punt positiu és que no us heu excedit amb la informació, problema que veiem en altres blocs. A més, està molt bé organitzat cosa que facilita la recerca d'informació.

Objectius: Res a dir, bon treball!!

Eslògan: Encertat i atractiu! Convida a entrar-hi i crea iterés. Un eslògan no té perquè definir la població i si que és representatiu.

Redacció: El llenguatge utilitzat s'adequa al que es demanava. El bloc és un bon material per a treballar des de l'Educació Primària.

Bon treball noies! Creiem que heu entès el treball i el que es demanava a la perfecció. Felicitacions i ànims, seguiu així.

Calella de la Costa ha dit...

Hola, nosaltres pensem que…

l’ ESLÒGAN hauria de representa una mica més el poble.

la REDACCIÓ és molt clara i entenedora. És un bloc totalment adaptat als alumnes de primària.

el CONTINGUT creiem que l’estructuració del bloc és molt bona. Respecte a les pestanyes es veuen bastant bé, però a dalt possiblement serien més clares i ràpides de trobar.

els OBJECTIUS coincidirem que estan molt ben estructurats i desenvolupats.

el DISSENY la presentació ens sembla original, però hem trobat a faltar algunes imatges que mostrin Santa Coloma de Farners.

Molt bona feina!

Natxa Miserachs, Javi Monío, Carla Juvanteny, Maria Alabau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Natxa Miserachs, Javi Monío, Carla Juvanteny, Maria Alabau ha dit...

L’eslògan del bloc està molt bé ja que desperta la curiositat de qui el llegeix i incita a visitar el bloc.

En termes generals la redacció del bloc està correcte, és clara i adequada per a estudiants de primària.

Pel que fa al contingut que ofereix el bloc és interessant i suficient per a fer-se una idea de la localitat de Santa Coloma. Pel que fa al contingut visual, potser seria interessant afegir fotografies que aportin una visió més general, ja que la majoria són de detalls o aspectes molt concrets.

Es desenvolupen totes les pestanyes demanades en el mòdul i no s’ofereix informació supèrflua o no adequada al públic objectiu del bloc.
Els objectius són bastant clars i concisos.

Pel que fa al disseny, la modificació que heu fet és encertada ja que la pàgina principal és molt atractiva. Ara bé, potser ho és massa i en alguns moments destaca més que el contingut escrit i fotogràfic del bloc.

Com a petit detall, comentar que caldria unificar totes les tipografies i estils de títols.

Un dia d’aquests anirem a visitar Santa Coloma!

Palamós ha dit...

Bloc Palamós:
L’eslògan no reflecteix ni identifica a la població.
El llenguatge és entenedor i la redacció del text és fàcil de llegir i comprensible. Creiem que falten imatges. Fotografies que ens ensenyin com és Santa Coloma de Farners i poder també una mica més d’informació.
El bloc està ben organitzat i estructurat. El disseny és original i té una distribució diferent a la majoria dels blocs que hem vist.
En conclusió, el bloc està bé i ens agrada la seva estètica.
Creiem que és adient per treballar amb els alumnes de primària.

Bon bloc noies!!!

Marimurtra ha dit...

Creiem que l’eslògan no identifica la població. La redacció i el llenguatge són entenedors i els continguts estan ben estructurats. Els objectius estan molt ben definits. El disseny és atractiu, però creiem que falten recursos visuals. Les activitats són adequades i segueixen les pautes marcades. Volem destacar l’activitat “descoberta del poble” pel seu lligam amb els objectius del bloc.
En conclusió, el bloc és adequat tant per mestres com per alumnes i compleix els objectius del mòdul.

Publica un comentari a l'entrada